Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Виговського у Львові

uk.wikipedia.org

Четвер, 4 лютого 2016, 14:54

Парком ім. І. Виговського опікуватиметься ЛКП "Зелений Львів"

вул. Виговського у Львові

Львівські депутати передали парк ім. І. Виговського на баланс ЛКП "Зелений Львів".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 4 лютого, на сесії Львівської міськради, депутати передали парк ім. Івана Виговського з балансу Залізничної районної адміністрації на баланс ЛКП "Зелений Львів". За це рішення проголосувало 50 депутатів.

Відтак, львівське комунальне підприємство "Зелений Львів" ще у грудні 2015 року звернулося до міської ради з проханням для збереження та використання парку імені І. Виговського передати його на баланс підприємства.

"Залізничній районній адміністрації передати, а Львівському комунальному підприємству "Зелений Львів" прийняти на баланс парк ім. Івана Виговського з основними засобами вартістю 499502 грн", – йдеться у рішенні міськради.

Зокрема, на баланс ЛКП "Зелений Львів" передаються пішохідні доріжки загальною площею 2075 кв. м, залишкова вартість яких 202 987 грн, газони на площі 39 140 кв. м (40 375 грн), 1634 зелених насаджень (256140 грн).

Нагадаємо, на сесії, яка відбулася 24 грудня 2015 року, львівські депутати затвердили орієнтовну площу зеленої зони "Майорівка" та віддали її на баланс ЛКП "Зелений Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.