Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська поліція

Четвер, 4 лютого 2016, 14:56

Львівська поліція патрулюватиме у селах

Львівська поліція

У Львівській області створять 74 поліцейські групи швидкого реагування, які оперативно приїжджатимуть у села та невеликі містечка.

Про це повідомила прес-служба головного управління Національної поліції у Львівській області.

За словами очільника МВС України Арсена Авакова, поліцейські наряди будуть за 15-20 хвилин від кожного, кому потрібна допомога, незалежно від того, чи буде це місто, чи невелике селище.

Поліція стане доступнішою та ефективнішою завдяки оснащенню сучасною технікою, онлайн-режиму з черговою частиною та інтерактивною картою всієї області.

«У них три завдання: громадська безпека і захист кожного жителя, партнерство з громадськістю за принципом Community Policing  і системна профілактична робота», – зауважив Арсен Аваков.

Результати експерименту, розробленого на базі Самбірського відділу поліції, засвідчили, що кількість звернень до поліції в експериментальних дільницях зросла на 40-50%.

«Люди бачили результат і вірили, що отримають допомогу. Тому в найближчі дні ми починаємо впровадження нового принципу організації роботи районних відділів і відділень поліції відразу в трьох областях: Київській, Харківській та Львівській», – підкреслив Аваков.

Відтак, у Львівській області буде створено 74 групи швидкого реагування, в яких працюватимуть 592 полісмени. 

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині ліквідували ДАЇ, замість неї на трасах області цілодобово чергує нова патрульна служба.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.