Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Блок Петра Порошенка

Четвер, 4 лютого 2016, 17:04

Блок Петра Порошенка залишився без заступника

Блок Петра Порошенка

Перший заступник голови фракції БПП заявив про зняття із себе повноважень на період розслідування заяви Айвараса Абрамавичуса.

Про це повідомила прес-служба Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

Відтак, перший заступник голови фракції Блок Петра Порошенка Ігор Кононенко заявив про зняття з себе повноважень заступника на період розслідування заяви, яку оприлюднив міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус.

"Я прийняв рішення зняти з себе повноваження першого заступника голови фракції партії Блок Петра Порошенка у Верховній Раді на період розслідування і прошу фракцію мене підтримати в цьому рішенні", – заявив Ігор Кононенко.

Окрім цього він подав заяву в Національне антикорупційне бюро щодо обвинувачень, висунутих Абромавичус  для проведення розслідування.

Нагадаємо, 3 лютого мінстр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус заявив, що хоче подати у відставку. Він звинуватив Ігоря Кононенка у лобіюванні своїх людей на високі посади у держкомпаніях.

У зв'язку з цим посли держав Європи, США та Канади виступили зі спільною заявою проти відставки міністра, саме після цього президент Петро Порошенко виступив за те, щоб Айварас Абромавичус не повинен йти з посади міністра економічного розвитку і торгівлі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.