Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

П'ятниця, 5 лютого 2016, 10:45

У Львові створять три амбулаторії сімейної медицини

Львів

Цього року мерія планує створити амбулаторії сімейної медицини: на це з бюджету розвитку Львова виділено 44,8 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, 44,8 млн грн отримає управління охорони здоров’я на реконт та реконструкцію медичних закладів міста. Основні видатки плануються на проведення капітальних ремонтів приміщень під створення амбулаторій сімейної медицини на вул. Олени Степанівни, 35-а, на вул. Б. Грінченка, 6, на вул. Тернопільській, 9.

На кожну амбулаторію передбачено виділити 1 млн грн.

Окрім цього запланова відремонтувати харчоблок міського комунального пологового будинку № 1 на вул. І. Мечникова, 8, капітальний ремонт приміщень відділень сімейної медицини Комунальної 3 міської клінічної лікарні на вул. Т. Шевченка, 358-б та на вул. Т. Шевченка, 366.

Також бюджет розвитку міста передбачає кошти на капітальні ремонти даху Комунальної 5-ї міської клінічної лікарні на вул. Є. Коновальця, 20, даху 5-ї міської клінічної лікарні на вул. Генерала Т. Чупринки, 43, внутрішніх інженерних мереж ізоляційно-діагностичного корпусу Комунальної міської дитячої клінічної лікарні на вул. Пилипа Орлика, 4, на реконструкцію системи кисневого забезпечення Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні на вул. В. Навроцького, 23, капітальний ремонт пандусу поліклінічного відділення Комунальної міської дитячої клінічної лікарні на вул. Пилипа Орлика, 4, капітальний ремонт гідроізоляції фундаменту і ділянок фасаду будівлі стаціонару Комунального підприємства «Львівська 1 міська клінічна лікарня імені Князя Лева» на вул. Ужгородській, 1.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому також передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста, 33,3 млн грн на капітальний ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі міста, а 17 млн грн –  на ремонти в парках міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.