Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

lv.sfs.gov.ua

П'ятниця, 5 лютого 2016, 13:11

Львівські митники конфіскували Apple Iphone 6 та комп'ютери на 100 тис грн

контрабанда

Українець намагався приховати від митного контролю сучасні мобільні телефони та персональні комп’ютери на понад 100 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» прикордонники затримали українця, який ввозив з Польщі на Львівщину контрабанду.

Для перетину кордону водій авто обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», однак, під час митного оформлення та поглибленого огляду, у багажному відділенні та салоні авто серед особистих речей митники виявили товари, які обмежені до ввезення на територію України, а саме: чотири нові мобільні телефони Apple Iphone 6S та три нові переносні персональні комп’ютери.

Також водій заявив про наявність у нього ще двох мобільних телефонів Apple Iphone 6 та Apple Ipnone 5S, двох переносних комп’ютерів Apple Ipad та Toshiba, які він перевозив як особисті речі.

Зазначимо, українець порушив порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю. За цим фактом за статтею 471 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.