Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 5 лютого 2016, 13:18

Порошенко призначив Миколу Точицького послом Бельгії

Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко призначив Миколі Точицькому відразу дві посади.

Про це йдеться в указах президента №36/2016 «Про призначення М.Точицького Представником України при Європейському Союзі та Європейському Співтоваристві з атомної енергії», а також №35/2016 «Про призначення М.Точицького Надзвичайним і Повноважним Послом України в Королівстві Бельгія».

Згідно з ними, Микола Точицький, що раніше був послом України в Раді Європи, обійматиме відразу дві посади: представника України при ЄС та посла України в Бельгії.

«Призначити Надзвичайного і Повноважного Посла України в Королівстві Бельгія ТОЧИЦЬКОГО Миколу Станіславовича Представником України при Європейському Союзі та Європейському Співтоваристві з атомної енергії за сумісництвом» – йдеться в одному з указів.

Зазначимо, призначивши Миколу Точицького на вищезазначені посади, Порошенко звільнив його із займаної раніше службової посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.