Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спирт

Варта 1

П'ятниця, 5 лютого 2016, 14:34

Продуцію спирзаводу незаконно продавали у Львові

спирт

У Золочівському районі затримали водія, який незаконно перевозив продукцію ДП «Струтинський спиртзавод» до Львова для продажу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, 4 лютого активвісти однієї з громадських організацій зупинили у селі Струтин вантажний мікроавтобус «Мерседес», водій якого перевозив велику кількість спирту, запідозривши що у водія немає документів на товар.

Правоохоронці встановили, що львів’янин перевозив 17 бочок ємністю 230 літрів кожна, заповнених спиртом, а документів на вантаж у водія не було.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії. Мікроавтобус доставлений на арештмайданчик.

Зазначимо, як додали у спільноті Ватра 1, спирт незаконно вивозився із ДП «Струтинський спиртзавод» та реалізовувався у Львові. Сьогодні активісти планують провести пікет під стінами «Струтинського спиртзаводу» з вимогою до керівництва заводу подати у відставку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.