Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 5 лютого 2016, 15:15

У Львові на промоцію міста виділили більше мільйона

Львівська міськрада

Депутати міськради виділили з бюджету міста 1,5 млн грн на промоцію Львова.

Про це повідомив кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Вчора, 4 лютого, на сесії Львівської міськради, депутати внесли зміни до ухвали про затвердження міської, загальноукраїнської та міжнародної програми промоції.

Зокрема, на 2016 рік загалом передбачено з бюджету Львова 1 532,0 тис грн на виконання цієї програми. Також було встановлено перелік послуг і промоційної продукції у цьому році.

Відтак, на послуги зі створення відеоматеріалів передбачено виділити 159 тис грн, а придбання та виготовлення упаковки для подарунків та обладнання для експозиції промопродуктів обійдеться місту у 240 тис грн.

За 50 тис грн виготовлятимуть візуальні матеріали (банери), 365 тис грн піде на придбання або виготовлення сувенірів, 210 тис грн – на виготовлення поліграфічних матеріалів (буклетів, рекламно-інформаційних журналів, проспектів, інформаційних листівок, флаєрів).

Організація презентацій Львова в Україні та за кордоном обійдеться у 179 тис грн, а послуги фотографа та дизайнера складатимуть 90 і 50 тис грн.

Ще 99 тис грн витратять на підтримку роботи промоційного сайту Львова, 90 тис грн – на розміщення промоційних матеріалів про Львів у ЗМІ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.