Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ЛКП "ЛЕВ"

П'ятниця, 5 лютого 2016, 17:50

Фінансування ЛКП "Лев" збільшили на два мільйони

ЛКП "ЛЕВ"

З бюджету розвитку Львова на 2016 рік виділено 24 млн грн на збільшення статутного капіталу комунальних підприємств "Лев", "Рембуд" та РАП.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, ЛКП "Лев" отримає з бюджету розвитку 2,5 млн грн, ЛКП "Рембуд" – 20 млн грн та ЛКП РАП – 1,5 млн грн.

Окрім цього департамент житлового господарства міськради отримає 675 млн грн, з яких майже 35 млн передбачено виділити на капремонт і реставрацію житлового фонду, та 11,5 млн – на будівництво і придбання житла для окремих категорій населення.

Зокрема, планується провести ремонт насосних станцій, вартістю близько 5,5 млн грн, аварійних будинків, що загрожують обвалом, та тих, які потребують невідкладного ремонту, загальною вартістю понад 10 млн грн, а також гуртожитків, які передаються у власність територіальної громади міста, будинків ОСББ, протипожежних систем автоматики і димовидалення, розділення загальнобудинкового обліку електроенергії житлового фонду та реконструкцію будинку на пл. Соборній, 17.

Зазначимо, у жовтні ЛКП ″Лев″ отримало земельну ділянку площею 0,1474 га на вул. Промисловій, 56.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому також передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста, 33,3 млн грн на капітальний ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі міста, а 17 млн грн – на ремонти в парках міста.

Також на ремонт та реконструкцію медичних закладів міста виділено 44,8 млн грн та заплановано каналізування 10 вулиць міста і заміну каналізаційного колектора у Скнилівському парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.