Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

П'ятниця, 5 лютого 2016, 18:08

Міська рада виділила 50 тисяч гривень на пологові Львова

Більше 13 мільйонів гривень із міського бюджету виділили цьогоріч на освітні заклади, лікарні та пологові будинки, а також на соціальний захист населення.

Відповідне рішення стосовно змін до міського бюджету Львова на 2016 рік сьогодні ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради, передає кореспондент Варіантів.

Згідно з ним, департамент гуманітарної політики міськради отримає 9,6 млн грн, управління освіти – 3,8 млн грн, управління охорони здоров’я – 2,7 млн грн, а управління соцзахисту – 500 тис. грн.

Зокрема, міські лікарні отримають з бюджету міста трохи більше двох млн грн, поліклініки й амбулаторії – 563 тис. грн, а пологові будинки – лише 50 тис. грн.

Також в управлінні соціального захисту передбачено виплату одноразової матеріальної допомоги у розмірі 500 тис. грн чемпіонці світу з шахів, львів’янці Марії Музичук.

Ухвалені зміни до бюджету Львова на 2016 рік 

Нагадаємо, у січні депутати міськради внесли зміни до бюджету Львова на 2016 рік: перерозподілили видатки на заклади освіти, які фінансуватимуться з міського бюджету. Бюджет міста був прийнятий у грудні 2015 року, на освіту було закладено 389 830,9 тис грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.