Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Військові

Понеділок, 16 липня 2012, 15:12

Міжнародні військові навчання “Репід Трайдент-2012” розпочалися на Львівщині

Сьогодніна території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося офіційне відкриття українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ “Репід Трайдент-2012”. Про це повідомила прес-служба МОУ.

 

Головною метою міжнародного заходу є отримання всіма військовослужбовцями навичок та знань, налагодження взаємодії між представниками різних країн під час миротворчих місій. На навчаннях відпрацьовуватимуться питання миротворчого характеру: служба на блокпостах, охорона важливих об’єктів, несення та організація служби в базовому таборі, супровід гуманітарних вантажів, медичної евакуації хворих та поранених з зон конфліктів, висадка повітряного тактичного десанту та багато інших. Про це наголосив у виступі на офіційному відкритті навчань керівник “Репід Трайдент-2012” – перший заступник командира 8 армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України генерал-майор В’ячеслав Назарків.

Двотижневі навчання є одним із найбільших заходів міжнародного військового співробітництва у поточному році.

Приймаючою стороною та організаторами є Сухопутні війська Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.