Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

times.mk.ua

Понеділок, 8 лютого 2016, 11:38

На Львівщині внаслідок аварії загинула людина, п'ятеро осіб травмувалися

ДТП

На дорозі Львів-Пустомити-Меденичі зіткнулися два авто: одна пасажирка загинула на місці аварії, ще п'ятеро потрапили до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

6 лютого о 22.30 год на автодорозі Львів-Пустомити-Меденичі водій легковика Renault Logan, львів’янин, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з авто Peugeot Boxer, за кермом якого був мешканець Пустомитівського району.

У результаті аварії загинула львів’янка, яка була пасажиром легковика Renault, а водій цього автомобіля та ще троє його пасажирів – отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Зокрема, у керманича діагностували перелом ребер, забій плеча та садна голови. У пасажира – перелом ноги та забій грудної клітки, а у мешканки Пустомит, – закритий перелом плеча та стегна, травма голови. У ще однієї пасажирки, львів’янки, було виявлено забій шийного відділу хребта.

Також травмувався водій авто Peugeot: чоловік отримав відкритий перелом ноги та забій грудної клітки.

Наразі триває розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.