Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

реєстрація місця проживання

Понеділок, 8 лютого 2016, 11:56

З квітня стартують зміни щодо реєстрації місця проживання

реєстрація місця проживання

Повноваження щодо реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації передадуть органам місцевого самоврядування.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив в.о. начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Володимир Бабунич, до 4 квітня цього року повинна відбутися передача повноважень щодо реєстрації місця проживання.

"Територіальні органи Державної міграційної служби до 4 квітня 2016 року мають передати відповідним виконавчим органам сільських, селищних, міських рад картотеки, що складаються з відомостей про реєстрацію у формі картки реєстрації особи та адресної картки", –  зазначив Володимир Бабунич.

Зазначимо, 29 грудня минулого року набрав чинності закон про "внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг".

Відтак, з 4 квітня 2016 року повноваження у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб делегуються місцевим органам влади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.