Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Понеділок, 8 лютого 2016, 14:09

Синютка визначився із своїми заступниками

Олег Синютка

Уряд визначив кількість заступників для голів ОДА: Олег Синютка матиме чотирьох заступників.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, першим заступником голови Львівської ОДА є Ростислав Замлинський, заступники голови – Ірина Гримак (була призначена на посаду у лютому 2015 року, до цього – радник патронатної служби апарату ОДА) та Юрій Підлісний (до свого призначення у 2014 році викладав в Українському католицьокому університеті), а також заступник голови-керівник апарату – Маріанна Вільшинська.

Нагадаємо, 20 січня, Кабінет міністрів України прийняв постанову «Про кількість посад заступників голів місцевих державних адміністрацій», яка передбачає оптимізацію кількості посад заступників голів місцевих державних адміністрацій.

Згідно з документом, у голів обласних державних адміністрацій має бути чотири заступники, включаючи першого заступника та заступника голови – керівника апарату.

Зазначимо, у червні 2015 року був призначений заступником Синютки керівник Народного Руху України на Львівщині Андрій Корнат. Його було звільнено на початку цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.