Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасник бойових дій

Понеділок, 8 лютого 2016, 15:35

Бійців АТО демобілізують наприкінці березня

учасник бойових дій

У Генштабі окреслили терміни проведення демобілізації військових: орієнтовно кінець березня – квітень 2016 року.

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначив сьогодні, 8 лютого, начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко, демобілізація військових, які завершили виконання своїх обов’язків, планується наприкінці березня – у квітні цього року.

«Коли буде звільнення мобілізованих військовослужбовців, які завершили виконання своїх обов’язків – звільнення військовослужбовців планується у квітні, можливо, наприкінці березня поточного року», – заявив Віктор Муженко.

Зазначимо, у січні в Генштабі заявляли, що внаслідок демобілізації військовослужбовців четвертої хвилі виникне потреба доукомплектувати Збройні сили.

Нагадаємо, у січні міністр оборони України Степан Полторак заявив, що у Міноборони та Генштабі ще не знають, коли стартує сьома хвиля мобілізації. Хоча у листопаді минулого року начальник Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних сил Ігор Воронченко розповів, що чергова хвиля мобілізації відбудеться в лютому-березні 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.