Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

avtotut.ru

Понеділок, 16 липня 2012, 15:51

Кримінальну справу проти львівського судді, який збив велосипедиста, можуть порушити лише за результатами судово-медичної експертизи

Прокуратура Львівщини може порушити справу проти судді одного із районних судів Львова, що наїхав на велосипедиста лише після того, як завершиться судово-медична експертиза. Як повідомив сьогодні, 16 липня, на брифінгу прокурор Львівської області Олег Василенко, кримінальну справу буде відкрито у випадку, якщо потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої важкості або важкі тілесні ушкодження.

 

«Кримінальна відповідальність у нас передбачена за дорожньо-транспортні пригоди лише в тих випадках, коли потерпілий має тілесні ушкодження середньої важкості, або важкі. Але це не питання прокурорської оцінки. Ця людина буде притягнута до адміністративної відповідальності – все згідно чинного законодавства, як і до будь-якого іншого громадянина. Жодних намагань завуалювати те, що сталося, не буде», - наголосив Василенко.

За словами прокурора, судово-медична експертиза може тривати від кількох тижнів до місяця. Якщо буде визначено, що велосипедист отримав легкі тілесні ушкодження, винуватець наїзду відбудеться лише адміністративною відповідальністю.

Нагадаємо, 13 липня «Варіанти» повідомляли про те, що у Львові суддя одного із районних судів Львова наїхав на велосипедиста. Пригода трапилася на врегульованому пішохідному переході вулиць Любінська – Окружна у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.