Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дитячі майданчики на Сихові

Понеділок, 8 лютого 2016, 17:19

За 250 тис грн на Сихові облаштують дитячі майданчики

дитячі майданчики на Сихові

З бюджету розвитку Львова на 2016 рік виділено 31 млн грн на розвиток Сихівського району.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, з цієї суми 250 тис грн буде використано на капітальний ремонт дитячих майданчиків у районі.

Окрім цього, 15 млн 856 тис грн спрямують на ремонт доріг та тротуарів. Видатки на облаштування громадського простору становитимуть 4 млн 190 тис грн, капітальний ремонт дворів, внутрішньоквартальних доріг, тротуарів – 4 млн 605 тис грн.

На капітальний ремонт житлового фонду використають 3 млн 400 тис грн, на капітальний ремонт приміщень у будівлі органів місцевого самоврядування – 1 млн. 900 тис грн, а також заплановано провести ремонт ліфта – 500 тис грн.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік. У ньому також передбачено 20 млн грн на усунення смороду у місті, понад 46,5 млн грн для реставрації архітектурних пам'яток у центрі міста, 33,3 млн грн на капітальний ремонт доріг та тротуарів у Галицькому районі міста, а 17 млн грн – на ремонти в парках міста.

Також на ремонт та реконструкцію медичних закладів міста виділено 44,8 млн грн та заплановано каналізування 10 вулиць міста і заміну каналізаційного колектора у Скнилівському парку, а 24 млн грн передбачено на збільшення статутного капіталу комунальних підприємств "Лев", "Рембуд" та РАП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.