Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівелектротранс

Понеділок, 8 лютого 2016, 17:46

Львівелектротрансу тарифи на електроенергію вираховуватимуть по-новому

Львівелектротранс

Уряд скасував прив'язку тарифу на електроенергію для міського транспорту до тарифу для населення.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відтак, постановою №1192 від 25 листопада 2015 року уряд скасував постанову №881 від 26 червня 2007 року, згідно з якою тарифи на електроенергію для міського електротранспорту фіксувалися на рівні тарифів для населення.

Окрім того, документ скасовує розпорядження Кабміну №761-р від 20 жовтня 2004 року, згідно з яким уряд зобов'язав НКРЕ ввести диференційовані (за часом доби) тарифи на електроенергію для міського освітлення.

Зазначимо, НКРЕКП у грудні минулого року зменшила понижувальний коефіцієнт, що застосовується до звичайного роздрібного тарифу на електроенергію при обчисленні пільгового нічного тарифу на електроенергію для міського освітлення з 0,25 до 0,6. Новий коефіцієнт набуває чинності з 1 березня.

З 1 вересня 2015 року були введені в дію нові тарифи на електричну енергію. Ціни на світло збільшилися у середньому на 23%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.