Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Вівторок, 9 лютого 2016, 10:36

Дорогу Сколе-Славське відремонтували за 80 млн грн

ремонт доріг на Львівщині

Минулого року на ремонт доріг Сколівського району було виділено 99 млн 638 тис грн: з них 80 млн грн – на ремонт ділянки Сколе-Славське.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив голова Сколівської райдержадміністрації Ігор Свистун під час звіту  про роботу за 2015 рік, минулого року було відремонтовано автодорогу Сколе-Славське.

За його словами, тут було здійснено  поточний середній ремонт із влаштуванням суцільного асфальтобетонного покриття на двох ділянках 9,8 км та 6 км на загальну суму 80 млн грн.

Окрім цього у районі було здійснено ремонт дороги Славське-Хащованя, вартість якогого склала 11,29  млн грн, ділянку траси Київ-Чоп біля Сколе, а також проблемні ділянки доріг Східниця-В.Синьовидне, Завадка-Задільсько, Завадка-Орява, Завадка-Козьова, Хітар-Тухля, Славське-Коростів, Тухолька-Климець, Н.Синьовидне-Труханів.

Також було відновлено міст в селіТруханів, який був пошкоджений внаслідок паводків у травні 2015 року.

"На 2016 рік пріоритетними завданнями є ремонт доріг Славськ-Опорець, В.Синьовидне-Східниця та  Климець-Лавочне-Тухолька", – наголосив Ігор Свистун.

Нагадаємо, у 2014 році голова Сколівської районної державної адміністрації Ігор Свистун отримав 24 тис.грн допомоги з безробіття, а задекларував – 52 895 грн загального доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.