Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

фото Євген Кравс

Понеділок, 16 липня 2012, 16:39

На Львівщині триває підготовка до відзначення 10-ї річниці Скнилівської трагедії

Львівська ОДА складає програму з відзначення 10-ї річниці Скнилівської трагедії . Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Програмою заходів із вшанування пам'яті загиблих внаслідок авіакатастрофи передбачено, зокрема, проведення екуменічної молитви біля каплиці Всіх святих українського народу і пам'яті жертв Скнилівської трагедії, покладання квітів до Сегменту пам'яті на місці падіння літака на території аеродрому, здійснення чину панахиди на Голосківському кладовищі, а також проведення концерту-реквієму у приміщенні Львівського будинку органної та камерної музики за участі солістки Віденської опери Вікторії Лук'янець, - зазначено й повідомленні.

27 липня 2002 року у Львові в наслідок падіння літака на військовому летовищі «Скнилів» загинуло 75 громадян ще 2 громадян померли в лікарні. За висновком слідчої групи Генеральної прокуратури України 447 громадян визнані потерпілими внаслідок авіакатастрофи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.