Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Трамвай на Сихів

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 9 лютого 2016, 14:12

На Сихові облаштують 9 трамвайних зупинок для людей з особливими потребами

Трамвай на Сихів

Вздовж маршруту трамваю на Сихів у Львові передбачено 24 зупинки, 9 з яких облаштують для людей з особливими потребами. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У рамках прокладання трамвайної колії на Сихів, по всьому маршруту трамвая уже розпочали облаштовувати зупинки та вимостили бордюри. Планується облаштувати 24 зупинки з яких 9 будуть призначені для людей з особливими потребами.

Як наголосили у міськраді, краї зупинок вимостять тактильною плиткою, а на кінці маршруту за ринком "Санта-Барбара" вже облаштовано дренажні колодязі, водяні переходи, відсипана основа для будівництва розворотного кільця. Тут буде кінцева зупинка трамваю та диспетчерський пункт.

А для маршруту цього року місто має отримати 7 нових трамваїв від "Електрону".

Зазначимо, на сьогодні ремонтники проводять заміну каналізаційного колектора відкритим способом на вул. Стуса, а також розпочались роботи з заміни аварійної ділянки каналізаційного колектора на вул. Угорській – пр. Червоної Калини, які проводитимуть закритим способом і на який ЄБРР виділив кредит.

Наразі розпочався ремонт дороги на просп. Червоної Калини. Рух транспорту буде обмежено до 15 квітня.

Нагадаємо, ремонт дороги здійснюється в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів. Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладають по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини до ринку "Санта-Барбара", який перенесуть на вул. Б.-І. Антонича.

30 грудня депутати виділили ринку орієнтовно 0,65 га землі, а начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич розповіла, що існує попередня домовленість з підприємцями щодо перенесення ринку на ділянку за цією адресою.

Фото: прес-служба Львівської міської ради

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.