Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна контора прокату кінофільмів

Вівторок, 9 лютого 2016, 15:42

На Львівщині можуть ліквідувати контору прокату кінофільмів

Львівська обласна контора прокату кінофільмів

Львівські депутати планують ліквідувати Львівську обласну контору прокату кінофільмів: її функції перейдуть до "Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки".

На наступній сесії Львівської облради, яка відбудеться 16 лютого, депутати вирішили проголосувати за ліквідацію комунального підприємства Львівської обласної ради "Львівська обласна контора прокату кінофільмів".

Зокрема, згідно із висновками комісій з питань культури, з питань комунального майна та приватизації, з питань бюджету, було вирішено ліквідувати підприємство та передати його обов'язки та повноваження щодо збереження та оцифрування фільмофонду КП ЛОР "Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки".

"Припинити юридичну особу – комунальне підприємство  Львівської обласної ради "Львівська обласна контора прокату кінофільмів" шляхом ліквідації", – йдеться у проекті рішення.

Відтак, у "Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки" планують набрати трьох працівників для нової роботи, а також підприємство отримає усі приміщення на вул. Замарстинівська, 134а, де наразі знаходиться Львівська обласна контора прокату кінофільмів".

Наразі директор КП ЛОР "Львівська обласна контора прокату кінофільмів" Андрій Бабінський повинен попередити працівників про звільнення, а зарплати відшкодують за рахунок Програми підтримки кінематографії на 2016-2017 роки.

Нагадаємо, як розповідав ще у 2014 році Андрій Бабінський, усі кошти, які Львівська облрада виділяє для контори прокату фільмів, йдуть виключно на зарплату працівникам. Оплату оренди приміщення та різні технічні питання підприємство вирішуємо самостійно.

Контора кінопрокату зберігає величезні архіви фільмів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.