Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний бізнес

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 9 лютого 2016, 17:32

У Львові та області викрили незаконну мережу гральних закладів

гральний бізнес

У Львові та в Городоцькому районі області правоохоронці викрили осіб, що організували незаконну діяльність мережі гральних закладів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Оперативники одночасно ліквідували діяльність чотирьох гральних закладів, що розташовувались у приміщеннях нічного клубу, кафе, а також місцевого народного дому.

Правоохоронці під час обшуків виявили і вилучили понад 60 гральних апаратів та 40 тисяч гривень, що були отримані за надання азартних послуг.

Діяльність усіх гральних закладів ретельно приховували: вхідні двері завжди були замкнені на замок. Відтак, жоден по сторонній не міг потрапити усередину.

Організаторам незаконних гральних закладів у ході розслідування висунуто підозру про скоєння правопорушення.

За зайняття гральним бізнесом злочинцям грозить покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 680 тис. грн) із конфіскацією грального обладнання.

Більше того, під час проведення санкціонованого обшуку помешкання одного із організаторів азартних закладів, слідчі викрили ще й протиправне виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв із підробленими акцизними марками України.

У гаражі житлового будинку правоохоронці знайшли 60 літрів етилового спирту, майже 300 марок акцизного податку України з ознаками підробки, вже готові пляшки фальсифікованих алкогольних напоїв, а також порожню тару.

Наразі ведеться слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.