Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Середа, 10 лютого 2016, 12:06

Керівник одного з банківських відділень Львова привласнила майже три мільйони

Прокуратура Львівської області

У місті судитимуть керівника відділення банку, яка ошукала 24 клієнтів на 2,7 млн грн через підробку документів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, прокуратура №1 Львова скерувала до суду обвинувальний акт кримінальному провадженні щодо керівника одного з банківських відділень у Львові.

Як зазначили у прокуратурі, досудове розслідуванням встановило, що зловживаючи службовим становищем, з липня 2008 року до грудня 2014 року, керівник банківського відділення разом з іншими працівниками налагодила схему заволодіння коштами клієнтів банку.

Зокрема, вона підробляла касові та інші банківські документи про зняття та повернення депозитних вкладів громадян, хоча, фактично, ці гроші привласнювала. За шість років вона обікрала 24 клієнтів на загальну суму понад 2,7 млн грн.

Наразі грошові вклади усім потерпілим було відшкодовано банком.

Керівник відділення банку звинувачується у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі та у службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Також тривають пошуки її спільників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.