Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярослав Кашуба

publicist.in.ua

Середа, 10 лютого 2016, 12:26

Спійманий на хабарі Кашуба знову очолить Державний центр зайнятості

Ярослав Кашуба

Печерський суд Києва зобов'язав поновити на посаді голову Держслужби зайнятості Ярослава Кашубу, якого спіймали на хабарництві.

Про це сьогодні повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко у інтерв'ю Дзеркалу тижня.

Згідно з рішенням суду Кашубу мають відновити на посаді з 12 січня 2016 року через те, що термін його відсторонення уже вийшов, а більше ніяких судових розглядів по цій справі немає.

"Ніякого судового розгляду справи про хабарництво немає. З одного боку є факти, які бачили і я, і всі інші, з іншого боку – немає ніякого продовження цієї справи. Зате є рішення суду про те, що я зобов'язаний відновити Кашубу на посаді голови Державної служби зайнятості", – зазначив Павло Розенко.

Нагадаємо, у вересні голову Державної служби зайнятості Ярослава Кашубу затримали під час одержання хабара у 622 тис грн, згодом його відпустили під заставу у 1,8 млн грн, проте він був відсторонений від посади.

За версією СБУ, Кашуба організував механізм отримання хабарів від учасників тендерних торгів, які проводила держслужба. Він використовував підлеглих, які змушували підприємців платити "данину" за перемогу в тендерах.

Зазначимо, львів'янин Ярослав Кашуба очолив Державний центр зайнятості у лютому 2015 року. До цього він працював у Львівській ОДА та голова представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Львівській області – радник голови Держкомпідприємництва України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.