Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська поліція

Середа, 10 лютого 2016, 15:38

На Львівщині запрацюють групи швидкого реагування Нацполіції

львівська поліція

11 лютого у області розпочнуть роботу групи швидкого реагування Національної поліції.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявила сьогодні, 10 лютого, під час засідання спільної колегії МВС та Міністерства юстиції голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, 11 лютого розпочнуть працювати групи швидкого реагування Національної поліції України.

"Завтра я їду до Львова. Те ж саме, що ми зробили проект у Білій Церкві Київської області. Ми теж завтра будемо запускати такі групи швидкого реагування у Львівській області, через тиждень – в Харкові. У 79 районах та в містах Київської, Львівської та Харківської областей на службу вийдуть 240 автопатрулів, у яких будуть працювати близько двох тисяч поліцейських", – наголосила Хатія Деканоідзе.

Групи швидкого реагування будуть створені на базі патрульної служби. Їхнім завданням буде здійснювати підтримку роботи патрульної поліції та впровадженняабсолютно нового методу з охорони громадського порядку під час масових заходів.

Нагадаємо, 25 січня працівників ДАІ у області замінили працівники патрульної поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.