Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Віра Савченко

Середа, 10 лютого 2016, 16:01

Не вірю, що суд може висунути обвинувальний вирок Наді, – сестра Савченко

Віра Савченко

Сестра Надії Савченко Віра не вірить у те, що російський суд може засудити українську льотчицю.

Про це вона сьогодні розповіла на прес-конференції у Львові, передає кореспондент Варіантів.

«Ми дуже сподіваємося, що в середині місяця все вже закінчиться, і Наді висунуть вирок чи то виправдувальний, чи то обвинувальний. Хоча я настільки наївна, адже не вірю, що він може бути обвинувальний», – розповіла Віра Савченко.

За її словами, навіть самі росіяни дивуються, чому так довго триває слідство над українською льотчицею.

«Росіяни сьогодні самі дивуються, що до сих пір влада не встигла придумати нічого, що можна було б використати проти Надії», – зауважила вона.

Також Віра Савченко розповіла, що зараз її сестрі заборонено з ким-небудь листуватися і навіть просто писати. На її думку, на таку заборону повпливала переписка української льотчиці з політв’язнями Олегом Сенцовим та Олександром Кольченком, що була опублікована в Інтернеті.

«Зараз Наді заборонено вільно писати та листуватись. Навіть при зустрічі з адвокатом та консулом вона не має права нічого занотовувати. Особливо це загострилося після переписки сестри з Кольченком і Сєнцовим, гадаю саме вона дуже вплинула на заборону», – додала Віра Савченко.

Нагадаємо, в середині січня в мережі з’явилось листування Надії Савченко з українськими політв’язнями Олегом Сенцовим та Олександром Кольченком. У ньому вони вітали одне одного з різдвяними святами та бажали сили й витримки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.