Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Винниківська міськрада

plus.lviv.ua

Четвер, 11 лютого 2016, 17:20

Заступницю мера Винник поновили на посаді завдяки Європейському Суду з прав людини

Винниківська міськрада

Європейський Суд з прав людини прийняв рішення про поновлення на посаді екс-заступницю міського голови Винник Галину Донець, яку незаконно звільнили у 2005 році.

Про це повідомляє газета "Винниківський вісник".

Відтак, сьогодні, 11 лютого, Винниківська міськрада своїм рішенням поновила Галину Донець на посаді заступника міського голови Винник, відтак у мера тепер є три заступника. Галина Донець куруватиме соціально-економічний блок.

Зазначимо, Галина Донець в 2005 році вже обіймала цю посаду, однак була неправомірно звільнена, а тепер поновлена за рішенням Європейського Суду з прав людини.

"Україна вважає себе частиною Європи і це зобов’язує нас виконувати рішення Європейського  суду. Такий порядок і такі правила є у всьому світі. Аби не порушувати права Галини Донець та права усіх працівників Винниківської міськради, сьогодні ми приймаємо відповідне рішення", – пояснив міський голова Винник Володимир Квурт.

Нагадаємо, заступники міського голови Михайло Мамут та Богдан Шустер проходять перевірку відповідно до Закону України про люстрацію. Таку ж перевірку проходитиме і Галина Донець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.