Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

dom.rv.ua

Вівторок, 17 липня 2012, 09:25

Львівській автодор придбав бітум на 20% дорожче, ніж в середньому по Україні

ДП «Львівський облавтодор» 9 липня за результатами тендеру уклало низку угод на постачання 4000 тонy бітуму на суму 45,85 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

 

Постачальниками обрано ТОВ «Бітекс» (17,22 млн грн.), ТОВ «Бюро Ейнштейн» (14,90 млн грн.) і ТОВ «НВО «Бінар», які поставляться бітум по 10200 грн./т. Це значно дорожче, ніж контрактують бітум інші замовники. 

Наприклад, Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство «Міськшляхрембуд» 5 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Компанія «Адванс» на постачання 500 тонн бітуму на суму 4,25 млн грн. В цьому випадку вартість будівельного матеріалу склала 8500 грн./т.
ТОВ «Бюро Ейнштейн» зі статутним капіталом 46 тис грн. зареєстровано на Сергія Гущина. Фірма прописана за адресою масової реєстрації на вул. Щорса, 44 в Києві. Вперше компанія виграла державний тендер в червні 2011 року, з того часу постійно перемагаючи в торгах облавтодорів. З врахуванням останніх закупівель «Бюро Ейнштейн» отримало підряди на 292,15 млн грн.

Київська компанія «Бітекс» Олександра Шаргородського зі статутником 24 тис грн. цього року виграла тендери на 57,22 млн грн.

Джерело: Наші гроші 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.