Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 11 лютого 2016, 18:36

Порошенко підтримав запровадження шефської допомоги військовим

Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко підписав указ "Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України".

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Зокрема, документом затверджується перелік з’єднань і військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, над якими здійснюється шефство місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування.

Як йдеться в указі, у рамках шефства місцеві державні адміністрації будуть надавати допомогу у забезпеченні військових частин продовольством, паливно-мастильними матеріалами, матеріально-технічними засобами, у розв'язанні соціально-побутових проблем, задоволенні культурних і духовних потреб військовослужбовців, військово-патріотичного виховання молоді та її підготовки до виконання військового обов'язку, для чого, зокрема, буде утворено відповідні координаційні ради.

"Кожна область, ті міста, де розташовані наші славні частини, мають пишатися цим. Якщо є 80-та бригада – це слава Львову. Це – найкраща форма патріотичного виховання молоді", – наголосив Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.