Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

П'ятниця, 12 лютого 2016, 10:55

На Львівщині стріляли у таксиста

поліція

Вчора ввечері на оперативну лінію 102 зателефонував таксист і повідомив, що на Миколаївщині його авто «Шкода» обстріляв невідомий чоловік.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За словами 23-річного таксиста, він віз зі Львова у Миколаїв клієнтку. Втім, у селі Тростянець жінка попросила зупинитись біля авто «Санг Йонг», що стояло на узбіччі.

Як тільки жінка вийшла з таксі, водій «Санг Йонгу» здійснив кілька пострілів у «Шкоду». Згодом експерти виявили на задньому бампері машини таксиста пробоїну від кулі.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, а водія «Санг Йонгу» поліція почала шукати. Як з’ясувалось потім, у салоні авто перебувало троє осіб – 40-річна клієнтка таксі та двоє раніше судимих мешканців Стрийського району.  

Під час огляду іномарки правоохоронці виявили у салоні патрон калібру 9 мм. Проте зброю поліцейські так і не виявили. Зловмисника, котрий обстріляв таксі, затримано.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, згідно з яким на зловмисника чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.