Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

П'ятниця, 12 лютого 2016, 11:36

Львівська облрада наразі не ліквідовуватиме службу екстреної меддопомоги

Львівська облрада

Львівська облрада вирішила приєднати Львівську та Дрогобицьку станції швидкої медичної допомоги до центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Відповідне рішення прийняли на засіданні постійної комісії з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради.

Зазначимо, громадськість виступила категорично проти ліквідації центру екстреної меддопомоги на слуханнях, що відбулись 10 лютого.

Свою позицію пояснили тим, що депутати не запропонували жодного раціонального аргументу на користь реформи, яку запланували провести у службі екстреної медичної допомоги Львівщини. Більше того, активісти вважають, що це задумано лише заради зміни керівництва.

Відтак, депутатська комісія вирішила не створювати нової юридичної одиниці, а приєднати Львівську та Дрогобицьку станції швидкої медичної допомоги до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Остаточно питання вирішуватимуть депутати на сесії облради, що відбудеться 16 лютого.

Нагадаємо, як повідомляли Варіанти раніше, Львівська облрада пропонувала ліквідувати службу екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.