Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 12 лютого 2016, 13:50

Посадовці дозволили незаконно приватизувати землі у Карпатах

земельна ділянка

Працівники Держземагентства незаконно передали у власність приватних осіб 33 земельні ділянки у Карпатському районі області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, правоохоронці встановили, що посадовці підписали акти встановлення і узгодження зовнішніх меж на 33 земельні ділянки Карпатського регіону Львівської області, а також внесли фіктивні дані щодо їх розташування у межах населених пунктів.

Як з’ясували згодом, згадані ділянки площею три гектари розташовані за межами населених пунктів. Відтак, через незаконні дії посадовців у руках приватників опинились державні землі.

Державі було завдано збитків на суму понад три мільйони гривень.

Проти зловмисників відкрито кримінальне провадження. На них чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.