Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

siver.com.ua

Вівторок, 17 липня 2012, 11:27

Міліція ввела в оману ЗМІ: у Львові лікарня не горіла

Прес-служба МНС у Львівській області спростовує інформацію про пожежу у приміщенні Львівської обласної клінічної лікарні, яка ніби-то сталася сьогодні вночі. 

 

«Лікарня не горіла», - повідомив працівник прес-служби МНС у Львівській області Віталій Туровцев «Варіантам».

Туровцев пояснив, що пожежа сталася у будинку за адресою Некрасова, 6, в якому на першому поверсі і справді розташована адміністрація Львівської обласної клінічної лікарні. Натомість, загорання було зафіксовано під сходовою кліткою, яка веде на другий поверх будинку. На цьому поверсі розташовані приватні квартири.

«Причиною пожежі, за попердньою версією, стало необрежне поводження з вогнем сторонньої людини. Під сходовою кліткою горіло сміття, яке складали там мешканці квартир другого поверху. Але лікарня не горіла і немає до цього інциденту ніякого відношення».

Сьогодні прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області повідомила, що 17 липня о 2.00 годині під час несення служби на території Львівської обласної клінічної лікарні, розташованої на вул. Некрасова, яка знаходиться під охороною Управління ДСО при ГУ МВС України у Львівській області, працівник міліції виявив пожежу в адміністративно-господарському корпусі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.