Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

блокада

nv.ua

П'ятниця, 12 лютого 2016, 16:02

На Львівщині заблокували рух російських фур

блокада

Сьогодні громадські активісти розпочали блокувати рух російських вантажівкок поблизу Стрия на трасі Київ-Чоп.

Як повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода", неподалік від села Добряни на в’їзді у Стрий активісти розпочали безстрокову акцію з блокування російських фур: зупиняють торговий транспорт із російськими номерами.

За словами депутата Стрийської районної ради Мар’яна Берездецького повідомив, що уже розвернулися та поїхали у зворотному напрямку чотири російські фури. Це робиться з метою перешкодити транзитному проїзду вантажних автомобілів з Росії через територію України до країн Європейського Союзу.

Зазначимо, раніше таку безстрокову акцію з блокування російських фур розпочали при в’їздах в Закарпатську та Волинську область. Як йдеться у повідомленні прес-служби Правого сектору, на Закарпатті активісти висунули вимоги керівництву Закарпатської ОДА щодо перекриття торгівлі з Росією та заборону на в'їзд та транзит через Україну вантажного російського транспорту.

За словами активістів, вони закликають владу звернутися до Верховної Ради та уряду та на законодавчому рівні ухвалити рішення щодо заборони торгової діяльності Росії на території України. Інакше продовжать блокувати рух російських вантажівок.

Наразі із Закарпаття блокада поширилась на Волинь та Львівщину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.