Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Соснівка

rail-man.com

П'ятниця, 12 лютого 2016, 17:14

На Львівщині пограбували банк через діру у стіні міськради

Соснівка

Троє місцевих мешканців проникли у Соснівську міскраду та розібрали стіну будівлі, щоб пограбувати банк.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 11 лютого, голова Соснівської міської ради повідомив Червоноградський відділ поліції про те, що вночі невідомі зламали замок на вхідних дверях та проникли у приміщення міськради. Зловмисники проникли у кілька кабінетів, проте нічого не викрали.

"У той самий час до відділу поліції надійшло повідомлення від завідуючого територіальним відділом одного з банків, приміщення якого розташоване в одному будинку з міськрадою і має спільну стіну. За словами завідуючого, вночі невідомі особи проникли у приміщення відділення та викрали з банківського терміналу гроші у сумі майже 25 тисяч гривень", – повідомив начальник управління кримінальної поліції ГУ НП у Правоохоронці встановили, що зловмисники, троє мешканців села віком від 17 до 19 років, проникли у приміщення відділення банку, розібравши частину спільної з міськрадою стіни.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.