Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

manyava.ucoz.ua

Вівторок, 17 липня 2012, 11:43

«Львівводоканал» визнано одним із найбільших забруднювачів водних ресурсів області

Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області склало рейтинг «Найбільші забруднювачі водних ресурсів Львівської області». Про це повідомила прес-служба Держуправління.

"За даними Львівського обласного управління водних ресурсів, до найбільших забруднювачів водних ресурсів Львівської області належать такі підприємства:  ЛМКП «Львівводоканал»; КП «Червоноградводоканал»; КП «Стрийводоканал»; ПЖКГ Моршинської м/р; ТзОВ «Трускавецьводоканал»; Буське ПВКГ м. Буськ; КП «Бібрський комунальник»; Самбірське ВУВКГ; ДП «Водоканал» м. Ходорів; МКП «Миколаївводоканал»", - сказано у повідомленні.

З метою попередження виникнення гострих екологічних та санітарно-епідеміологічних ситуацій внаслідок неефективної роботи каналізаційно-очисних споруд інформація щодо діяльності таких підприємств скеровується Держуправлінням в облдержадміністрацію, облСЕС, в Держекоінспекцію, в природоохоронну прокуратуру для вжиття заходів реагування в межах їх повноважень, - інформує управління. 

На території Львівської області налічується понад 80 комплексів очисних споруд загальною потужністю 806,9 тис. м3/добу, в тому числі очисні споруди підприємств харчової промисловості, які працюють в режимі штучної біологічної очистки з подальшим скидом очищених стічних вод у поверхневі водотоки. Біля 200 млн. м3 недостатньо очищених стоків щорічно надходить до них.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.