Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

П'ятниця, 12 лютого 2016, 18:22

На Львівщині бійцям АТО виділили 2455 земель

учасники АТО

Учасники АТО області отримали у власність 2455 земельних ділянок загальною площею 393 гектари.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства. З них учасники АТО приватизували для ведення садівництва 1851 наділ, особистого селянського господарства 85 та індивідуального дачного будівництва 17 земельних ділянок.

Лише за останній тиждень Держгеокадастром Львівщини було ухвалено 25 рішень про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок площею 8 га. Також, минулого тижня, надано 108 первинних дозволів на 20 га.

Ще 502 земельні ділянки, в межах населених пунктів, військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають переважно для будівництва житлових будинків.

Загалом, бійці АТО отримали 3946 дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 921 гектар. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.