Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 12 лютого 2016, 18:35

Суд вирішив не змінювати історичні межі Львова

Львів

Апеляційний суд скасував незаконне рішення Галицького суду у справі встановлення меж історичного ареалу Львова.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, 11 лютого Львівський апеляційний адміністративний суд скасував незаконну постанову Галицького районного суду Львова від 25 вересня 2015 року, згідно з якою було визнане недійсним рішення виконавчого комітету Львівської міськради від 2005 року "Про затвердження меж історичного ареалу та зони регулювання забудови міста Львова".

Позов до Галицького суду подав львів'янин.

Апеляційний суд погодився із позицією прокуратури та відмовив задоволенні позову, відтак було залишено чинним рішення виконкому.

Зазначимо, у 2005 році межі історичного ареалу Львова були опрацьовані інститутом "Укрзахідпроектреставрація" на замовлення управління охорони історичного середовища Львівської міськради.

Нагадаємо, у липні минулого року сесія міськради погодила збільшення межі Львова та надала управлінню капітального будівництва функції замовника на проектування та будівництво гравійної дороги від західного обходу Львова до житлового масиву "Білогорща".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.