Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Спалювання трави

nppzk.info

Понеділок, 15 лютого 2016, 11:34

Екологи ЛОДА зловили травопалів

Спалювання трави

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації провів рейди на місця спалення трави за результатми яких притягнуто до відповідальності двох осіб.

Про це йдеться у звіті виїзної міжгалузевої комісії до якої увійшли працівники Департаменту екології ЛОДА, Державної екологічної інспекції у Львівській області та департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації. Комісія 9 і 10 лютого здійснила об'їзди районів області з метою обстеження територій та виявлення порушників природоохоронного законодавства.

Було обстежено території в Дрогобицькому, Стрийському, Яворівському, Мостиському, Кам'янка-Бузькому, Миколаївському, Пустомитівському районах а в Червонограді. За результатами об'їзду було виявлено спалення рослинності на 9 га територій. 

Складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення на сільських голів Тростянецької, Пісочненської та Розвадівської сільських рад Миколаївського району та громадян, які спалювали сухотрав’я на території Судововишнянської міської ради, Берегівської, Арламівськоволянської сільських рад Мостиського району, Снятинської і Болехівської сільських рад Дрогобицького району.

9 лютого працівниками Департаменту екології ЛОДА поблизу с.Вислобоки Кам’янко– Бузького району виявлено факт порушення природоохоронного законодавства та впіймано особу, яка здійснила цей злочин. Також, 10 лютого виїзною комісією у місті Стебник Дрогобицького району зафіксовано порушника, який спалював суху рослинність, про що працівником Державної екологічної інспекції у Львівській області складено протокол про адміністративне правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.