Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

http://tsn.ua

Вівторок, 17 липня 2012, 12:36

У Львові вшанують пам’ять жертв Скнилівської трагедії

27 липня у десяту річницю з дня авіакатастрофи на Скнилівському летовищі у Львові вшанують пам'ять загиблих. Відбудеться концерт-реквієм та поминальна відправа. Про це повідомив під час прес-конференції Стефан Козак, потерпілий, керівник ГО "Скнилівська трагедія".

Концерт-реквієм відбудеться 27 липня у Будинку органної музики, а також 28 липня у церкві Св. Юра, одразу після поминальної Служби Божої.

Також екуменічна літургія відбудеться і в каплиці Всіх святих українського народу і пам'яті жертв Скнилівської трагедії, яка розпочнеться об 11.00, 27 липня.

Степан Козак також зазначив, що місцева влада напередодні річниці трагедії надала грошову допомогу потерпілим, а також пообіцяла путівки на оздоровлення.

Нагадаємо, 27 липня 2002 року на летовищі у Скнилові поблизу Львова під час авіа шоу відбулося падіння літака СУ-27УБ. У результаті загинуло 77 людей, серед яких 28 – неповнолітні. Загалом постраждала 241 особа, з яких 83 – діти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.