Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грип

tyachivnews.in.ua

Понеділок, 15 лютого 2016, 16:28

З початку епідсезону від грипу загинуло вже 286 українців

грип

З початку епідсезону в Україні зареєстровано 286 лабораторно підтверджених летальних випадків від грипу, серед яких четверо дітей та двоє вагітних.

Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

Найбільшу кількість смертей від грипу зафіксовано в Одеській області – 40 випадків, 32 у місті Києві, а також у Черкаській, Донецькій та Харківській областях – майже по 20 летальних випадків.

Проведений аналіз летальних випадків показав, що всі померлі не мали щеплень проти грипу.

Станом на 11 лютого від грипу та ГРВІ на Львівщині загинуло 13 осіб. Навчання було призупинено  у 1042 загальноосвітніх закладах та ДНЗ області, з них поновлено навчання у 861 закладах, але карантин продовжується у 181 школі.

У місті Львові на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції за вчора, 14 лютого, захворіли 263 людини, з них медики зафіксували лише один випадок грипу.

А за минулий тиждень, з 8 до 14 лютого 2016 року, у місті захворіло 6723 людини, з них – 103 випадки грипу.

За оперативними даними з початку епідемічного сезону (кінець вересня 2015 року – дотепер) в Україні зареєстровано 3,7 мільйона хворих на грип та ГРВІ, перехворіло 9,5 % населення.

Нагадаємо, станом на 10 лютого в Україні від грипу та ГРВІ загинуло 253 людини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.