Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівські свободівці вимагають відставки Яценюка

Вівторок, 16 лютого 2016, 12:51

Львівські свободівці пікетують за відставку Яценюка

Львівські свободівці вимагають відставки Яценюка

Сьогодні львівські активісти ВО «Свобода» на пікеті скандували «Яценюка – у відстаку!», «Геть злочинний уряд!» та «Яценюка – на нари!».

Про це повідомив кореспондент Варіантів із місця події.

Під стінами Львівської облради зібралось близько п’ятдесяти представників ВО «Свобода». На акції протесту вони висловились щодо негайної відставки прем’єр-міністра Яценюка та всієї його команди, адже на думку активістів, теперішній уряд нічим не відрізняється від уряду Миколи Азарова.

«Уряд Яценюка жодним чином не відрізняється від уряду Азарова: все та ж корупція, все та ж зневага до людини та зменшення рівня життя українців. Ті часи, коли одна так звана еліта змінює іншу, коли спочатку грабують одні, потім – інші, повинні залишитись у минулому», – розповів керівник міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

Відтак, львівські свободівці вимагали негайної відставки уряду і його очільника Арсенія Яценюка, а також притягнення їх до кримінальної відповідальності.

«Теперішній уряд, прикриваючись мандатами і вчепившись за свої крісла, так просто не піде. Тому ми розпочинаємо акції вуличного протесту, аби показати: українці, зокрема львів’яни, категорично проти того уряду, який під час війни цинічно і підло грабує людей», – заявив Любомир Мельничук.

За його словами, акції за відставку уряду проводяться у всіх областях України, а також у Києві.

Нагадаємо, сьогодні під Верховної Радою зібралося понад три сотні людей, що вимагали відставки прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.