Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 16 лютого 2016, 17:01

Порошенко виступає за звільнення Шокіна та Яценюка

Петро Порошенко

Петро Порошенко вважає, що Віктор Шокін та Арсеній Яценюк не виправдали довіри українців і повинні піти у відставку.

Про це йдеться в зверненні Петра Порошенко, опублікованому на сайті Президента України.

"Сьогодні зранку я мав зустріч і грунтовну розмову з генеральним прокурором. Я звернувся до Віктора Миколайовича з пропозицією, щоб він написав заяву про відставку", – йдеться у зверненні.

За словами Порошенка, Шокін не зміг заручитися довірою суспільства, відтак на порядку денному стоїть питання про його відставку. Також це стосуються і уряду.

"Призначення в уряд мають відбуватися за участі та підтримки всіх фракцій коаліції. На технократичній реформаторській основі. Із фахівців, позбавлених політичних впливів і лобістських інтересів. Завдання такого Кабінету Міністрів – забезпечити зростання ВВП та почати відновлення  рівня життя, організувати чесну приватизацію, прозоре управління державними підприємствами, впровадити жорсткі антикорупційні кроки, продовжити співпрацю з МВФ та іншими міжнародними фінансовими організаціями", – йдеться у зверненні Порошенка.

Також Порошенко наголосив, що правом розпуску Верховної Ради він скористається лише у крайньому випадку.

Нагадаємо, сьогодні львівські активісти ВО "Свобода" організували пікет під Львівською обласною радою та скандували "Яценюка – у відставку!", "Геть злочинний уряд!" та "Яценюка – на нари!". Окрім цього під Верховної Радою зібралося понад три сотні людей, що вимагали відставки Яценюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.