Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Середа, 17 лютого 2016, 11:42

У 2015 році у Львові з'явилися два нові маршрути

маршрутки

Торік у Львові відкрили два нові маршрути, запустили нічні автобуси та здійснили реконструкцію бази на вул. Авіаційній, 1.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформували в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, в минулому році було організовано перевезення пасажирів новими автобусними маршрутами №55 сполученням вул. Варшавська – с. Збиранка та №56 вул. Грінченка – с. Великі Грибовичі.

За даними автотранспортних підприємств впродовж минулого року було капітально відремонтовано  70 автобусів, а ЛК АТП №1 провело тендер на придбання 10 автобусів, виготовлених за європейськими стандартами.

Також ЛК АТП №1 здійснило реконструкцію бази у військовому містечку № 58 на вул. Авіаційній, 1: було асфальтовано 7200 кв.м., утеплено та облаштувано адміністративних будівель, придбано професійне обладнання для відкриття сучасної мийки великогабаритних автобусів, яка одночасно може обслуговувати вісім транспортних засобів.

Окрім цього було запроваджено мережу нічних автобусних маршрутів: 7 нічних автобусних маршрутів. До 5 лютого цього року вони працювали в тестовому режимі.

Нагадаємо, на міських автобусних маршрутах перевезення здійснюють 5 транспортних підприємств: ЛК АТП №1 – обслуговує 18 маршрутів; ПАТ «Львівське АТП-14630» – обслуговує 11 маршрутів; ТзОВ «Фіакр-Львів» – обслуговує 10 маршрутів; ТзОВ «Міра і К» – обслуговує 10 маршрутів; ТзОВ «Успіх БМ» – обслуговує 6 маршрутів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.