Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Середа, 17 лютого 2016, 15:04

Мешканцям багатоповерхівок змінили тарифи на воду

Львівводоканал

З 17 лютого змінюється вартість водопостачання та водовідведення для мешканців багатоповерхівок, а також запроваджується безкоштовна повірка квартирних лічильників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні набувають чинності тарифи послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення для споживачів, які знаходяться у багатоквартирному будинку.

Відтак, вартість кубометра води для цих споживачів становитиме 6,04 грн, вартість кубометра стоків 4,45 грн з ПДВ.

«У цей тариф включені витрати на проведення повірки квартирних лічильників. Відтак, від сьогодні водоканал надаватиме такі послуги без оплати», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

Зазначимо, до цього часу проведення планових періодичних повірок квартирних лічильників здійснювалося на підставі укладення додаткових договорів. Однак, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила нові тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, у які включені витрати на повірку лічильників, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки.

Тариф для споживачів, які не живуть у багатоквартирному будинку, залишиться незмінним: вартість кубометра води становить 5,46 грн, а вартість кубометра стоків – 4,02 грн з ПДВ.

Нагадаємо, у вересні уряд скасував єдині тарифи на водопостачання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.