Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 17 лютого 2016, 16:15

Порошенко затвердив держвідзнаки за участь в АТО

Петро Порошенко

Петро Порошенко затвердив державні відзнаки «За участь в антитерористичній операції» та «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

Про це йдеться в указах Президента України №53/2016 та №54/2016.

Згідно з указами, вищезазначені відзнаки встановлено з метою гідного відзначення підприємців, працівників різних установ та організацій, що вели активну волонтерську діяльність безпосередньо в зоні АТО, а також аби вшанувати захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції.

Відзнаками «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» нагороджуватимуть осіб, які долучалися чи добровільно забезпечували проведення антитерористичної операції, здійснювали волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі проведення АТО.

Щодо відзнаки «За участь в антитерористичній операції», то її отримуватимуть працівники із українських збройних формувань, правоохоронних органів, різних дежвідомств, а також ті військовослужбовці, що стали інвалідами внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в зоні АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.