Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Середа, 17 лютого 2016, 17:50

Минулого року у Львові за дев'ять мільйонів відремонтували 25 ліфтів

Львівська міськрада

У 2015 році на капітальний ремонт житлового фонду міста використали майже 17 млн грн, з них 9,2 млн грн – на ремонт ліфтів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, за ці кошти, які були виділені з бюджету розвитку Львова на 2015 рік, капітально відремонтували, модернізували та замінили 25 ліфтів та провели ремонт 17 ліфтових кабін. Послуги з технічного обслуговування ліфтів надавали три приватні підприємства та комунальне: загалом – 2137 ліфів.

Загалом на капремонт житлового фонду міста було використано 16,92 млн грн. Кошти витратили на ремонт 17 насосних станцій, реконструкцію у 12 будинках ОСББ, капітальний ремонт 9 житлових будинків, ремонт протипожежних систем автоматики і димовидалення у 2 житлових будинках, капітальний ремонт в гуртожитку, який передано у власність територіальної громади міста.

Також була здійснена реконструкція електромереж з розділенням загальнобудинкового обліку електроенергії у будинках на вул. Тичини,15, вул. Величковського, 14 та вул. Біберовича, 9. А у будівлях на вул. Володимира Великого, 20, вул. Липова Алея, 7 та вул. Тичини, 21 наразі ще проводяться ремонтні роботи.

Як зазначили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, проблемними залишаються питання фінансування та модернізації ліфтів, що відпрацювали нормативний термін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.