Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибух у Анкарі

radiosvoboda.org

Четвер, 18 лютого 2016, 09:50

Вибух у Туреччині: 28 загиблих

вибух у Анкарі

Внаслідок потужного вибуху у столиці Туреччини Анкарі постраждало щонайменше 60 осіб, ще 28 людей загинули.

Про це повідомляє Euronews.

Вибух у Анкарі відбувся вчора, 17 лютого, біля військового гуртожитку, поблизу центру міста у дільниці Чанкая, де знаходяться урядові будівлі, штаб-квартира військово-морських сил Туреччини, генеральний штаб та міністерство внутрішніх справ країни.

Влада Туреччини вважає, що ціллю цього вибуху, який вона вже назвала терористичним нападом, були два автобуси із турецькими військовиками, що зупинилися на світлофорі.

Віце-прем‘єр Туреччини Нуман Куртулмуш заявив, що внаслідок нападу загинуло 28 осіб. Понад 60 людей поранено. Число жертв може зростати. Куртулмуш сказав, що наразі невідомо, хто стоїть за цим нападом.

Щоправда, раніше спецслужби висловили перші припущення, що за вибухом може стояти Робітнича партія Курдистану, заборонена в Туреччині організація, що бореться за незалежність населених курдами реґіонів країни.

За попередньою інформацією, вибухівка була закладена у авто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.