Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Четвер, 18 лютого 2016, 10:47

У Львові планують ввести нові ціни на паркування

паркування у Львові

Ціни на закритих і відкритих парковках Львова залежатимуть від їхньої завантаженості.

Про це йдеться на офіційному порталі депутатів Львівської міськради.

Депутатська комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міськради під час свого засідання погодила звернення ЛКП «Львіватодор» щодо зміни тарифів у сфері платного паркування.

Відтак члени комісії прийняли рішення щодо запровадження «плаваючої» ціни на паркування в місті. На закритих парковках вона складатиме від чотирьох до восьми гривень, а на відкритих – від чотирьох до шести гривень.

«Ми ухвалили це рішення тимчасово на три місяці з метою вивчення ситуації. Ціни на паркування залежатимуть від завантаженості парковок», – розповів голова комісії Остап Доскіч.

У свою чергу «Львівавтодор» повинен розповсюдити інформаційні карти в Інтернеті, щоб кожен зміг увімкнути навігацію та дізнатись, де в місті є парковки і яка їхня вартість.

За 2015 рік до міського бюджету надійшло понад чотири мільйони гривень від плати за паркування.

Нагадаємо, зараз у Львові плата за паркування становить 4-6 гривень за годину в центрі міста, і 2 гривні за годину поза центральною частиною міста.

А за минулий рік Львівська міська рада нарахувала 2720 паркомісць, серед яких понад 300 – для людей з обмеженими можливостями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.